Våra tjänster Kontakta oss

Välkommen till oss på Kumla IT-konsult AB

Genom lång erfarenhet och ständiga förbättringar är vi en bra partner inom IT. Våra kunder finns i industri, sjukvård, fastighetsförmedlingar samt på många andra områden med klassiska kontorsmiljöer där kontinuerlig drift och höga krav på säkerhet är den röda tråden.

Våra kunder ser oss som sin egen IT-avdelning och med stort förtroende förvaltar och förbättrar vi gärna Er IT-miljö.

Nyheter

Nya integrationslösningar

Kumla IT-konsult har fått två nya integrationsuppdrag vilket innebär att vi hjälper våra kunder med bland annat EDI-lösningar mellan våra kunders system och deras leverantörer och slutkunder.

Renodling av verksamheten

Kumla IT-konsult renodlar verksamheten ytterligare och därmed stängs försäljningskanalen butik till förmån för ytterligare fokus på vår närmaste kundgrupp små och medelstora företag.

Nytt avtal med Visma

Kumla IT-konsult är nu utvecklingspartner med Visma. Vi kan producera tilläggsmoduler och kopplingar till externa system skräddarsydda för kunden. Exempel på pågående projekt är koppling till externt lager.

Flera nya avtalskunder

Kumla IT-konsult har tecknat avtal med flera nya kunder och växer på konsultsidan vilket är mycket viktigt för framtiden.

Snabba åtgärder och lokal förankring

Vi arbetar främst i Örebro län. Vår typkund har mellan 5 och 60 klienter på ett eller flera kontor. Det som vi ofta får beröm för, utöver vår tekniska kompetens, är att vi sätter in snabba insatser vid akuta behov. Våra kunder är inte vana att vänta på hjälp.

 
Kumla IT-konsult har servat kunder i Örebro län sedan 1998